Εκδήλωση από τον ACEMPI στην παρουσία του Διοικητή της ΚΤΚ

Σημαντικό ρόλο διαδραματίζει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Χρήματος και Ιδρυμάτων Πληρωμών για την οικονομία. Ο Σύνδεσμος προωθεί και αναπτύσσει τον τομέα του ηλεκτρονικού χρήματος στην Κύπρο ενισχύοντας παράλληλα τη συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Πέραν της υποστήριξης της επιτυχημένης ανάπτυξης του τομέα, εξετάζοντας και αναλύοντας όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον κλάδο και τις επιπτώσεις τους στα ιδρύματα ατομικά και συλλογικά, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Χρήματος και Ιδρυμάτων Πληρωμών επικεντρώνεται στην προστασία και εκπροσώπηση των δικαιωμάτων και των επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του και της διαρκούς επαφής του με τα μέλη και τους πολίτες ευρύτερα, ο Σύνδεσμος πραγματοποιεί απογευματινή εκδήλωση.

Το γεγονός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, στις 17:00, στο Residence by Occhio.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Κωνσταντίνος Ηροδότου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Ιωάννης Γεωργούλας και ο Patrick Papsdorf, Επικεφαλής Τμήματος Εποπτείας πληρωμών στης Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Με την ολοκλήρωση των ομιλιών θα πραγματοποιηθεί δεξίωση κόκτειλ.

Ποιους ενδιαφέρει

Η εκδήλωση απευθύνεται:

Μέλη του ACEMPI, Μέλη Διοικητικών Συμβουλίων, Διευθύνοντες Σύμβουλους, Οικονομικούς Διευθυντές, COOs, CROs, Διευθύνοντες Συμβούλους, Οικονομικούς Διευθυντές και άλλα ανώτερα στελέχη από τον χρηματοοικονομικό τομέα. Η εκδήλωση θα υποδεχθεί επίσης εκπροσώπους από αρμόδιους τοπικούς ρυθμιστικούς φορείς και κυβερνητικές αρχές.

Πληροφορίες

Οργανωτής: Κυπριακός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Χρήματος και Ιδρυμάτων Πληρωμών (ACEMPI)

Χορηγοί: eBOS, Grant Thornton Cyprus, KPMG, PWC Cyprus, VISA

Υποστηρικτές: Ecommbx, G.A.P. Vassilopoulos Group, Koronapay Europe, Profee, Revsto, Sepaga, TFI Markets, Payabl

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, κάντε κλικ εδώ